MENU
klinika

Punimet në kabina

OSHEE njofton: Këto zona në Tiranë nuk do kenë drita sot

16.08.2019 - 09:18

Disa zona të Tiranës do të mbeten gjatë ditës së sotme pa energji elektrike.

Shkak për këtë janë punimet që do të kryhen në disa kabina në Tiranë.

NJOFTIMI

Në kuadër të realizimit të #investimeve nga Drejtoria Rajonale #OSHEE, më 16 gusht do të punohet në disa kabina, sipas orareve dhe zonave si vijon:

kolana e librave

0‪9.00-14.00‬
Pjesërisht zona e Institutit Bujqësor

0‪9:00‬-‪15:00‬
Pjesërisht rrugët “Siri Kodra”, “Reshit Petrela” pranë Dispancerisë, “Besim Daja”, pranë Medresesë, “Rruga Barrikadave”, “Ludovik Shllaku”, “Xhanfize Keko”, “Kujtim Laro” dhe “Sadik Petrela”

‪09:00‬-‪11:00‬
Zona Fushe Mezez pjesërisht

‪13:00‬-‪15:00‬
Rruga “Teodor Keko” pjesërisht