MENU
klinika

Çifti mbretëror

Publikohet dalja e parë publike e mbretit Zog me Geraldinën

08.08.2019 - 17:42

       “Paris-soir” ka botuar, të dielën e 12 shkurtit 1938, në faqen n°16, fotografinë e parë të mbretit Zog dhe konteshës Geraldinë, e shkrepur asokohe në pallatin mbretëror në Tiranë, të cilën, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar:

“Madhëria e Tij Zogu, mbret i Shqipërisë, së shpejti do të martohet me konteshën e re, Geraldina Apponyi.

Kjo është fotografia e parë e çiftit mbretëror, e shkrepur në pallatin mbretëror në Tiranë.”

kolana e librave