MENU
klinika

Video

Sa do zgjasë aksioni anti-informalitet? Rama jep lajmin

12.08.2019 - 14:24

Kushdo që mendon se aksioni anti-informalitet është thjesht një fushatë e ka gabim.

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar sot se kjo është sipas tij një “fazë e re e shtetbërjes, e cila do të vazhdojë deri në Qershor 2021”.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, bashkangjitur videos nga Saranda ku u përqëndruan këtë herë kontrollet në hotelet që abuzojnë me shtetin dhe qytetarin, Rama ka këtë mesazh:


“Në Sarandë, me forca të përqëndruara inspektimi nën drejtimin e Drejtores së Përgjithshme, Delina Ibrahimaj, për të goditur subjektet hoteliere, që abuzojnë me konsumatorin dhe shtetin, duke dëmtuar konkurentët e rregullt!

Shumëkush thotë Informaliteti nuk luftohet me fushata, të gjithëve u them kjo luftë frontale që ka nisur, nuk është fushatë po një fazë e re e shtetbërjes, e cila do të vazhdojë deri në Qershor 2021.”

Rajoni nuk po përjeton rritjet e mprehta të çmimeve

Azia është përjashtimi global i inflacionit

Nga njohja e pensioneve te përfitimet për aksidentet në punë...

Marrëveshja për kontributet shoqërore Shqipëri – Kosovë

Votohet shtyrja e akcizës së gazit për familjarët

Fabrikat dhe karburantet gjunjëzojnë qeverinë

Sistemi i Transportit në Europë në krizë

Kërkohen 400 mijë shoferë kamioni me super paga