MENU
klinika

Parashikimi

Si pritet të jetë moti sot? Rrezik i lartë për zjarre në këto zona

20.08.2019 - 08:20

Instituti i Gjeoshkencave bën me dije se ditën e sotme nuk priten reshje (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

TEMPERATURAT

Sot temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 22 / 32 °C

në vendet e ulëta: 21 / 34 °C

në vendet malore: 15 / 30 °C.

kolana e librave

ERA

Sot era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare.

Zjarri në pyje

Sot rritet rrezik “I LARTË’’ në qarqet Fier dhe Korçë dhe rrezik “I MODERUAR’’ në qarqet e tjerë (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

Në disa qarqe pritet rrezik “I LARTË’’ vetëm në zona të kufizuara, konkretisht në qarqet: Lezhë (Perёndim), Durrës (Perёndim), Tiranë (Perёndim), Berat (Perёndim), Gjirokastër (Lindje).