MENU
klinika

Darëzeza ndjellëse...

“Apollo Art Koloni” mbyll edicionin e 8-të

12.09.2019 - 17:41

      Edicioni i tetë i “Apollo Art Koloni” mbylli edicionin e tetë, në Fier. Për më shumë se 20 prej punimeve të artistëve pjesëmarrës, muza artistike ishte vetë bregdeti i Darzezës!

Frymëzimi është marrë në bregdetin e Darëzezës, në Fier dhe janë hedhur në telajo. Janë vepra të artistëve pjesëmarrës në edicionin e tetë të “Apollo Art Koloni”.

20 punime në teknika të ndryshme, u prezantuan në galerinë e arteve “Vilson Kilica”.

 

 

 

 

kolana e librave

Për drejtorin e galerisë, Pandeli Lena, mbart vlerat e artit botëror.

Pandeli Lena: Një ekspozitë dinjitoze, me vlera artistike. Po t’i shohim, ata janë artistë të njohur në vendet e tyre. Secili ka profilin dhe vlerat e veta, mënyrën e të pikturuarit dhe të konceptuarit, apo mesazhet që përcjellin.

 

 

 

 

Pas përfundimit të ekspozitës, veprat e paraqitura do t’i mbeten fondit të Galerisë së Arteve, ndërsa kolonia e artistëve shënon të parën veprimtari, pas pushimeve verore.