MENU
klinika

Banorët s'kanë vend ku t'i akomodojnë

Belshi “pushtohet” nga turistët!

01.09.2019 - 13:17

36 mijë turistë e vizituan Belshin këtë sezon turistik ndërsa potenciali i zonës duket se po rritet vit pas viti.

Qendra e qytetit dhe fshati turistik Seferan tashmë po vizitohen jo vetëm nga vendasit por edhe të huajt.

kolana e librave

Zhvillimi i agroturizmit mbetet një nga drejtimet kryesore të turizmit në këtë zonë me pamjen fantastike të 82 liqeneve.

Ndërsa numri i vizitoreve shtohet vit pas viti po ashtu shtohen edhe sfidat e bashkise së Belshit, por edhe të banoreve të zonës, për te krijuar me shumë mundësi sidomos akomodimi.