MENU
klinika

Deklarata e Ramës

Fillon rikonstruktimi i Mësonjtores së parë shqipe

16.09.2019 - 14:59

Fillon rikonstruktimi i Mësonjtores së parë shqipe, sot Muzeu ABC në Korçë.

Lajmin e bën të ditur kryeministri Edi Rama, i cili thotë se “Kishte ardhur koha që ky objekt-dëshmi i arsimdashjes dhe kurajës mëmëdhetare, të shërohej nga plagët e kohës dhe rikthehej në formën e shkëlqimin që i takon”.

Rama thekson se do të rregullohet çatia, do të rikonstruktohen muret, dyert dhe dritaret e amortizuara, si dhe do të rregullohet rrjeti elektrik.

kolana e librave


“EMBLEMA E HISTORISE së arsimit shqip, Mësonjtorja e famshme, sot ????? ??? në Korçë, po i nënshtrohet një operacioni strukturor.

• Kishte ardhur koha që ky objekt-dëshmi i arsimdashjes dhe kurajës mëmëdhetare, të shërohej nga plagët e kohës dhe rikthehej në formën e shkëlqimin që i takon.

• Mure, çati, dyer e dritare të amortizuara nga koha, rrjeti i vjetër elektrik, sistemi i ngrohjes dhe mbrojtjes nga zjarri, do të jenë të tëra në standarte optimale në mbyllje të këtij viti”, shkruan Rama ne Facebook.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Gjuha shqipe e rilindasve

7 Marsi i Mësonjëtores së Parë