MENU
klinika

Kokaina rekord në Maminas

Gjykata pranon kërkesën e Arbër Çekajt për gjykim të shkurtuar

30.09.2019 - 12:04

Gjykata për Krime të Rënda hapi shqyrtimin gjyqësor për Arber Çekajn dhe 2 të pandehur të tjerë të akuzuar për trafikun e 613 kilogramë kokainë të kapur në Maminas.

Të pandehurit nëpërmjet avokatëve të tyre, kërkuan gjykim të shkurtuar, ndërsa mohuan akuzat e Krimeve të Rënda.

Pasi u tërhoq për të marrë vendim, Gjykata për Krime të Rënda pranoi kërkesën e të pandehurve për gjykim të shkurtuar dhe në datën 15 tetor, pritet që të lexohen konkluzionet përfundimtare të Prokurorisë.

Seanca e sotme është zhvilluar mes debateve, ku avokatët pretenduan se Prokuroria nuk ka prova që të vërtetojnë 3 veprat penale të ngritura.