MENU
klinika

Merret vendimi

KPA riçel hetimin gjyqësor për Artur Malaj

06.09.2019 - 16:26

Kolegji i Posaçëm i Apelimit pranon riçeljen e hetimit gjyqësor për gjyqtarin Artur Malaj, kandidat për Inspektorin e Lartë të Drejtësisë dhe Gjykatën Kushtetuese.

Vendimi u mor pas kërkesës së Malajt i cili kundërshtoi gjetjet e komisionerit publik në lidhje me të ardhurat financiare të viteve 2007-2008 dhe 2009-2011.

Gjyqtari paraqiti prova të reja të cilat u pranuan nga kolegji dhe seanca e radhes u la për tu zhvilluar në 25 shtator. N

kolana e librave

derkohe Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka konfirmuar në detyrë, kryetarin e Gjykatës Administrative në Korçë, Sokol Ibin.

Gjithashtu, është konfirmuar në detyrë edhe Enkel Peza, kandidat për magjistrat dhe ndihmës ligjor pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë.

Një mësim nga Italia, që mund të ndryshojë situatën

Si u shmangën 78 mijë infektime për një muaj!

“Virusi nuk ka krahë”, virologia italiane del me paralajmërimin e fortë

“Shkaku i valës së dytë të Covid-19 do të jemi ne”