MENU
klinika

Në "sitën" e Vettingut

KPK jep vendimin për kryetarin e Administratives në Korçë

06.09.2019 - 09:32

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka rikonfirmuar në detyrë gjyqtarin, Sokol Ibi.

Ky i fundit i cili është kryetar i gjykatës së Administrative në Korçë, ka kaluar kështu me sukses procesin e vettimgut.

Relatorë të çështjes ishin Olsi Komici, Suela Zhegu, Xhensila Pine. Hetimi për gjyqtarin Sokol Ibi, është kryer në të tri kriteret, atë të pasurisë, pastërtisë së figurës dhe aftësive profesionale.

kolana e librave

Sa i takon pasurisë, ILDKPKI, ka dorëzuar një raport me konstatimin se, deklarimi është i saktë dhe në përputhje me ligjin. Ka burime të ligjshme, nuk ka kryer deklarim të rremë dhe nuk ndodhet në kushtet e konfliktit të interesit.