MENU
klinika

Foto, epo vajza nxioni t'i bleni...

Kryefjala e kësaj vjeshte do të jetë ky aksesor!

13.09.2019 - 17:32

Gjatë stinës së vjeshtës flokët kanë më tepër tendencën që të bien dhe për këtë arsye mirëmbajtja e tyre është me shumë rëndësi.

Modelet e tyre këtë vjeshtë mund të jenë të larmishme herë pas here të shkujdesura apo edhe me onde.

Por një nga aksesorët më trend i momentit për flokët është padyshim rrethi. Këtë vit rrethin e flokëve e pamë në fakt që në pranverë dhe mesa duket do të jetë kryefjala edhe në vjeshtë.

Përmes fotove të mëposhtme shohim disa nga këto aksesorë mjaft komodë për flokët të kombinuar edhe me veshjen.

kolana e librave