MENU
klinika

Tryeza për Reformën Zgjedhore

“Nuk ma mbyll dot ti gojën”/ Kujtim Gjuzi ‘përplaset’ me Damian Gjiknurin

25.09.2019 - 10:19

Ka nisur me debat konferenca e sotme e nicuar nga OSBE, për reformën zgjedhore në vend.

Pas fjalës së ambasadorit të OSBE Borchardt, deputeti Kujtim Gjuzi ka debatuar ashpër me bashkëkryetarin e komisionit të posacëm për reformën zgjedhore, Damian Gjiknuri.

Gjuzi kundërshtoi fjalimin e përfaqësuesit të PD, Ivi Kaso në këtë konferencë, para fjalës së Rudina Hajdarit.

Po në përgjigje të tij, Gjiknuri u shpreh se gjithçka ishte dakordësuar më parë, përfshi këtu edhe konsensusin e znj. Hajdari për të lejuar që z. Kaso të marr fjalën para saj në këtë konferencë.

"Ka rënie të lehtë të shtrimeve në spital"

Brataj: Vdekshmëria është ulur me 50 %

Palmer ‘porosi’ për Gjykatën Kushtetuese, SPAK-un dhe…

“BE do të ndjekë me kujdes se çfarë ndodh në Shqipëri”