MENU
klinika

Problemet me pasurinë

Përjashtohet për Kushtetuesen, KED rishikon vendimin për Zhaklina Peton

04.09.2019 - 16:41

KED ka rinisur verifikimet për Zhaklina Peton, kandidate për në Gjykatën Kushtetuese.

Peto ishte përjashtuar më herët nga gara, pikërisht me vendim të KED.

Gjykata Administrative e Apelit rrëzoi vendimin e KED-it.

Zhaklina Peto më herët u përjashtua nga gara për shkak të problemeve me pasurinë.

KED mbajti sot një mbledhje dhe në të u thirr një ekspert, që foli për pasurinë e Petos.

Eksperti iu përgjigj pyetjeve të anëtarëve të KED dhe të Petos.