MENU

"Nuk është thjeshtë një dokument…"

Reperi i njohur merr pasaportë shqiptare

20.09.2019 - 16:55

Në mesin e shumë kosovarëve që janë pajisur me pasaportën biometrike shqiptare është edhe reperi Genc Prelvukaj.

Pikërisht ditën e sotme, shumë entuziast ai ka ndarë me ndjekësit e tij këtë çast duke u shprehur me fjalët më të bukura mbi Shqipërinë. “Në shtëpinë tonë ky dokument mungoi për 100 vjet”,- thotë Genci.

“Nuk është thjesht një dokument por diçka më shumë, ështe shpirtërore. E kam dashur Shqipërinë si fëmijë dhe vazhdoj ta dua si i rritur. Është kultura e trashëguar në shtëpi për shekuj”,- vijon Prelvukaj duke na emocionuar me këto fjale vërtet të bukura.

“Kam qene çdohere qytetar i saj, me emocion dhe zemer ndersa nga sot jam edhe me dokumentet e saj”, përfundon Genci.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Rihanna së shpejti, sërish si aktore

 “Guava Island” bashkëpunim me reperin Childish Gambino