MENU
klinika

Rrezikohen juristët

“Shkundet” sërish Kadastra e Vlorës

12.09.2019 - 12:59

Pas shkarkimit të drejtorit dhe nëndrejtorit të Kadastrës së Vlorës , Florian Alimadhi dhe Klodian Troci, masa pritet të merren edhe ndaj juristëve të këtij institucioni.

Mësohet se janë rreth 15 juristë të cilët mund të përballen me masa.

kolana e librave

Jashtë Kadastrës së Vlorës ndodhen edhe forca policie për të parandaluar ndonjë përshkallëzim situate nga ana e ndonjë pronari, dosja e të cilëve mund të ketë qenë e bllokuar.

Mësohet se juristët janë në tension, pasi në bazë të një shkrese pritet që të ketë masa për ta.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN