MENU
klinika

Rendi i ditës

Sot Kuvendi në seancë plenare, votohen 8 dekretet e Metës

12.09.2019 - 09:43

Ditën e sotme Parlamenti do të mblidhet në seancë plenare. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar edhe rendi i ditës.

Mes të tjerash Kuvendi do të shqyrtojë dhe votojë sot dekretet e presidentit Ilir Meta.

kolana e librave

Janë gjithsej 8 ligje që kreu i shtetit i ka kthyer në Kuvend për miratim.

Sakaë, pasi u rrëzuan në komisionet përkatëse, pritet që dekretet e Metës të votohen sot në Kuvend.