MENU
klinika

Takimi me Komisionin Hetimor

“Venecia”: Raporti për Metën më 11 tetor!

11.09.2019 - 10:51

Përfundon takimi i delegacionit të Komisionit të Venecias me Komisionin Hetimor.

Ky takim pati në fokus shkarkimin e presidentit Ilir Meta

Kemi ide të qarta nëse Meta ka shkelur apo jo Kushtetutën. Konkluzionet do të jenë gati më 11 tetor.

kolana e librave

Komisioni-i-Venecias
Komisioni-i-Venecias

Drejtuesi i delegacionit të Komisionit të Venecias Kaarlo Tuori, deklaroi në përfundim të takimit se tashmë e kanë një ide nëse Presidenti e ka shkelur Kushtetutën dhe në 11 tetor do të japin raportin përfundimtar.

“E kemi një ide të qartë, nëse e ka shkelur Presidenti Kushtetutën. Të gjitha takimet kanë qenë produktive, pasi morëm një informacion për të krijuar opinionin që do të dalë në 11 Tetor”, tha ai.