MENU
klinika

Të shkarkuarit s'lëshojnë zyrat

Tensione dhe përplasje në Kadastrën e Vlorës

11.09.2019 - 11:32

Shkarkimi i drejtorit dhe nëndrejtorit të Kadastrës së Vlorës ka shkaktuar tensione në këtë institucion.

Mësohet se Florian Alimadhi, ish-kreu i Kadastrës dhe ish-nëndrejtori Klodian Troci, kanë refuzuar që të lënë zyrat.

Mësohet se shkak i shkarkimi të Alimadhit dhe nëndrejtorit Klodian Troci, u bë fakti se ata kishin shmangur zbatimin e disa vendimeve të gjykatës.

kolana e librave

Prej dy ditësh është vendosur drejtori dhe nëndrejtori i ri i Kadastrës. Puna në këtë institucion ka pasur fillimisht probleme, pasi ish-nëndrejtori ka bërë rezistencë për të lëshuar zyrën.

Pasi zyrtarët e rinj kanë hyrë në ambientet e institucionit, ata janë shoqëruar nga forca policie.

Dy mjete të policisë rrinin jashtë institucionit, dhe njëra brenda.