MENU
klinika

Tensione në Maliq

Banorët ngrihen në protestë, bllokojnë rrugën

10.09.2019 - 12:36

Mungesa e ujit të pijshëm ka ngritur në protestë banorët e dy fshatrave në Maliq.

Mësohet se banorët e fshatit Orman dhe Rembec kanë bllokuar rrugën kryesore, në shenjë revolte.

kolana e librave

Rreth 5 mijë banorë të këtyre fshatrave vuajnë mungesën e ujit të pijshëm.