MENU
klinika

Foto

Transformimi i Roskovecit, Rama publikon pamjet

30.09.2019 - 10:42

Rilindja Urbane vijon transformimin e qendrave të qyteteve, për tu shtrirë më tej edhe në zonat rurale.

Bashkia e Roskovecit është përfshirë në transformimin e radhës nga Programi Kombëtar i Rilindjes Urbane, për t’i dhënë një pamje të re të gjithë qytetit, ku po punohet intensivisht veçanërisht për infrastrukturën rrugore.

kolana e librave

Kryeministri Edi Rama ka përgëzuar kryetaren e Bashkisë Majlinda Bufi për vullnetin dhe punën për transformimin e qytetit në një qytet modern, sipas standardeve infrastrukturore dhe mjedisore europiane.


Pas rrënimit, Rilindja Urbane në Bashkinë e Rroskovecit është një proces transformimi i pandërprerë, ku jo vetëm në hapësirën e mrekullueshme të natyrës së fshatrave rreth qendrës, po edhe në qendër gjithçka po ndryshon, falë një gruaje në krye të bashkisë, një ekipi plot pasion e vullnet dhe mbështetjes së vazhdueshme nga Programi Kombëtar i Rilindjes Urbane,” shprehet kryeministri Rama.