MENU
klinika

Foto

Ura që “shpëton” nga përmbytja Fushë-Krujën, përfundon ndërtimi

11.09.2019 - 13:08

Brenda muajit shtator pritet të përfundojë ndërtimi i urës në Fushë-Krujë.

Ky investim shpëton nga makthi 1800 familje dhe 100 bizneseve që përmbyteshin rregullisht gjatë periudhës tetor-maj.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Padyshim, një nga veprat më të vështira për nga kompleksiteti, ku u zhvendos rrjeti elektrik, ujësjellës, telekomunikacionit, prishja e ndërtimeve brenda shtratit të lumit, prishja e urës së vjetër dhe ndërtimi nga e para dhe me cilësi e veprës së re”, kryetari i bashkisë së Krujës, Artur Bushi.

Sipas tij, ndërtimi i kësaj ure krijoi vështirësi në qarkullim, por ky investim na “shpëton” nga makthi i dy dekadave me përmbytje.