MENU

Emrat

Vakanca në Kushtetuese/ Kuvendi publikon listën me 6 kandidatët!

17.09.2019 - 18:16

Kuvendi ka publikuar listën e kandidatëve për gjyqtar pranë Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë.

Pranë GJK kanë aplikuar gjyqtarët Ardita Buna Alsula, Ded Kasneci, Klodian Rado dhe Regleta Panajoti.

Kuvendi po ashtu ka bërë me dije se për vendet vakante kanë aplikuar edhe Shaqir Hasanaj, si dhe Vjosa Bodo Mujo.

Vakancat në Gjykatën Kushtetuese rrjedhin pas mbarimit para afatit ligjor të mandatit të Fatos Lulos.