MENU
klinika

Detaje

“Venecia” sërish në Tiranë/ Takime me Ramën, zbulohet tema

18.09.2019 - 12:59

Një tjetër grup nga Komisioni i Venecias vjen në Tiranë. Përfaqësuesit e Komisionit të Venecias po zhvillojnë një takim me kryeministrin Edi Rama, i cili ka në fokus projektligjin e pronave.

Komisioni i Venecias do të qëndrojë në Tiranë deri më 20 shtator dhe misioni i vizitës është pikërisht ligji për pronat.cKomisioni i Venecias do të takojë edhe grupet parlamentare

kolana e librave

Sot pasdite, delegacioni nga Venecia do të takohet fillimisht me grupin parlamentar të Partisë Socialiste e më vonë edhe me grupin parlamentar “Të Pavarur” dhe grupin parlamentar demokrat.

Të dy takimet do të zhvillohen në sallën e mbledhjeve të Komisionit të Ligjeve në Kryesinë e Kuvendit.