MENU
klinika

...dhe fytyra juaj do të duket mahnitëse

Zëvendësoni letrat e lagura me këtë përbërës

15.09.2019 - 20:58

Ato janë tepër të përshtatshëm, sidomos për personat që nuk kanë kohë dhe durim për të larë fytyrën me shuëm produkte. Janë të butë dhe qetësues në lëkurë.

Por ajo që nuk sjell dicka të mira nga letyrat e lagura është fakti që nuk e heqin të gjithë produktin. Ekspertja e bukurisë Sali Hughs, autor i Pretty Honest (Harper Collins) pajtohet me këtë që sapo thamë.

kolana e librave

“Largimi i grimcave dhe papastërtisë përmes spastrimit të duhur është absolutisht thelbësor”, thotë Sali. “Dhe NUK fshihen me letra të lagura,” shton ajo.

Letrat e lagura bëjnë që në fytyrën tuaj të qëndrojne grimca bakteresh të cilat shkaktojnë infeksion dhe inflamacion.

Kështu që bëni kujdes dhe përdorni produktet e duhura që gjenden në farmaci.