MENU
klinika

Kundër korrupsionit!

Zgjidhja/ Rama ‘tundon’ studentët, zeron tarifat vetëm nëse…

17.09.2019 - 15:29

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar një përshkallëzim të ri në luftën kundër korrupsionit.

Ai madje ka edhe një nxitje për studentët. Shefi i maxhorancës shkruan në “Twitter” se po punohet për një program nxitjeje kundër heshtjes dhe denoncimit me provë abuzuesit.

kolana e librave

“Koha për një përshkallëzim të ri kundër korrupsionit! Po punojmë për një program nxitjeje kundër heshtjes dhe denoncimit me provë abuzuesit. Një ide në diskutim është: Çdo student denoncues që sjell provë për presion korruptiv nga kushdoqoftë, zeron tarifën e merr bursë njëvjeçare!”, shkruan Rama.

Kreu i qeverisë e ka shpërndarë mesazhin e tij edhe në “Facebook”, duke kërkuar opinionin e qytetarëve.