MENU
klinika

Përfundojnë në spital

Bulqizë/ Helmohen disa nxënës të një shkolle

24.10.2019 - 13:37

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në Bulqizë, ku 5 nxënës të një shkolle janë helmuar.

Rasti është regjistruar në Shupenzë.

Deri më tani nuk dihen rrethanat e ngjarjes në fjalë.

kolana e librave

Kujtojmë se një rast i ngjashëm, por me përmasa më të mëdha ishte dhe në një shkollë në një fshat në Shkodër, ku u helmuan mbi 60 nxënëses, pasi kishin konsumuar ushqim në një fast-food.