MENU
klinika

Krim ekonomik dhe financiar

Falsifikim vulash, fshehje të …, në hetim ish-kreu i ALUIZNI-t

15.10.2019 - 09:20

Dy shtetas janë proceduar në gjendje të lirë nga policia e Elbasanit, fill pas një hetimi për krim ekonomik dhe financiar.

Bëhet fjalë për 36-vjeçarin Andon Lapa, banues në Sarandë, me detyrë ish-drejtor i Aluiznit në Elbasan, i cili në vitin 2015 dhënë leje legalizimi për një banesë në kundërshtim me ligjin.

kolana e librave

Po kështu 33-vjeçari G.B, banues në Elbasan, pasi në aktivitetin e tij privat punonte pa dokumentacionin përkatës.

Mbi ta rëndojnë disa vepra penale, saktësisht për A.L-në, “Falsifikimi i vulave , i stampave ose i formularëve” dhe ” Shpërdorimi i detyrës”, e ndërsa për G.B-në ” Fshehja të ardhurave” dhe “Punësimi i paligjshëm”.

Infektohet pronari i një biznesi të vogël

Konfirmohet rasti i parë me koronavirus në Librazhd

Banda e grabitësve godet sërish

As pandemia nuk i ndal vjedhjet në Elbasan!

4 “të fortët” që iu kërkon deklarimin e pasurisë

OFL-ja zbarkon në Elbasan