MENU
klinika

Italia në grevë

Anulohen fluturimet drejt Rinasit

25.10.2019 - 11:06

Autoriteti i Aviacionit Civil, ka publikuar njoftimin për të gjithë pasagjerët që fluturojnë drejt Italisë dhe anasjelltas, të konfirmojnë statusin e fluturimit të tyre.

Kjo për shkak të një greve kombëtare nga disa operatorë të transportit në shtetin fqinj, të cilët nuk janë ende të specifikuar në detaje, bën me dije AAC.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Ndërkohë në faqen zyrtare të aeroportit të Rinas figurojnë të anuluar a fluturime të kompanisë Alitalia dhe Air Albania drejt Romës dhe Fiumicinos.

Për të tjera informacione mund të ndiqni në kohë reale faqen online të aeroportit Nënë Tereza.

Përfitojnë 16802 shtëpi në të gjithë vendin

Ndërtimet para vitit 1991, procedura për të marrë tapinë

Tatim-fitimi/ Të vegjlit e biznesit në “parajsë” fiskale!

Rreziqet dhe pritshmëritë nga prekja e TVSH-së dhe tatim-fitimit

Veprimet me kartë arritën nivelin më të lartë vjetor

Hapja e ekonomisë rrit pagesat

Pas shqetësimit të Qeverisë për mungesë të fuqisë punëtore

Egjiptianët mësyjnë Shqipërinë me kompani ndërtimi