MENU
klinika

Duke nisur nga fundviti

Jo më Netflix nëpërmjet pajisjeve të vjetra!

19.10.2019 - 13:28

Bëhet e ditur, se Netflix nuk do të transmetohet nëpërmjet disa pajisjeve të vjetra, duke filluar nga fundi i këtij viti.

Të gjithë ata që kanë pajisje Roku, duke të gjejnë një tjetër për ta zëvendësuar, që nga një dhjetori.

Arsyeja e këtij ndalimi, është bërë për shkak të limitimeve teknologjike që i kanë këto pajisje, dhe sinjali që transmeton Netfliks ka pësuar ndryshime me kohë.

kolana e librave

Roku ka ndaluari së adoptuari aplikacionet, në pajisjet e lançuara që nga 2011 dhe 2015, ndaj kjo ndalesë nuk do të duket si befasi.

Shfrytëzuesit e këtyre pajisjeve rekomandohen të gjejnë të reja, nëse festat e fundvitit, nëse duan t’i kalojnë pushimet duke parë në Netflix filmat e tyre të preferuar.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Video/Për çfarë flet dokumentari?

“Homecoming” nga Beyonce së shpejti në Netflix