MENU
klinika

Përmbushja e premtimeve

Shahini uron studentë, rrëfen ç’do të bëhet me përgjysmimin e tarifave

14.10.2019 - 09:09

Ministrja e Arsimit Besa Shahini, me anë të një videomesazhi i ka uruar suksese të gjithë studentëve që nisin sot vitin e ri akademik.

Ajo tha se do vazhdohet me përmbushjen e premtimeve për studentët në kuadër të Paktit për Universitetin.

“Të dashur studentë sot fillon viti i ri akademik dhe ne kemi kaluar të gjithë muajt e verës për të realizuar Paktin për Universitetin.

Do vazhdojmë me përgjysmimin e tarifave për të gjithë studentët e ciklit të parë dhe të integrua.

Do vijojmë me dhënien e bursave për studentët ekselentë dhe kategoritë në nevojë. Kemi investuar në konviktet në të gjithë Shqipërinë.

Mos harroni ta përdorni bibliotekën dixhitale për të realizuar studimet tuaja”, u shpreh Shahini.