MENU
klinika

Të bukura, komode dhe të ngrohta!

Njihuni me 5 trendet e këpucëve për këtë dimër!

17.11.2019 - 15:29

Është paksa e vështirë të gjejmë këpucët e duhura për stinën e dimrit, sepse kërkojmë të jenë të bukura, komode dhe mbi të gjitha të ngrohta.

Edhe në dimër mund të jesh gjithë stil! Por cilat janë trendet e këpucëve që do të mbizotërojnë në stinën e ftohtë?

Sipas Elle.com, këto janë këpucët që duhet të keni patjetër.

Çizmet mbi gju

Kambalet

kolana e librave

Këpucët me majë katrore

Këpucët me print kafshësh

Këpucët e festave

Pra, tani besoj se  e keni një ide në kokë nëse ende nuk keni vendosur se çfarë duhet të blini!