MENU
klinika

'Trokiti' Hetimi Tatimor

Anti-informaliteti/ 5 biznese mbyllin dyert

06.11.2019 - 11:47

Aksioni anti-informalitet vazhdon ende në Fier.

Janë 6 grupe të inspektorëve të Hetimit Tatimor dhe Drejtorisë Rajonale Tatimore në Fier, të cilët kanë vijuar kontrollet në terren për evidentimin e aktiviteteve prodhues dhe tregtues të subjekteve.

Ndërkohë që prej fillimit të këtij aksioni janë mbyllur 18 subjekte në Fier, Lushnje e Mallakastër ndërsa kanë marrë gjobë për mos lëshim të kuponit tatimor 20 subjekte.