foto galeri

foto galeri

Niki Dodaj është një vajzë me prindër shqiptarë, të cilët kanë emigruar në SHBA që në vitet ’90. Ajo është 21 vjeçe, dhe është diplomuar për menaxhim biznesi në Californi.

foto galeri

foto galeri

kolana e librave

foto galeri

foto galeri

Joseph Baena është fëmija që Schwarzenegger ka me një grua që punonte në shtëpine e tij.

foto galeri

foto galeri

Aktori e pranoi atësinë në vitin 2011 dhe ka qenë mjaft i pranishëm në jetën e djalit, i cili i ngjan shumë jo vetëm për nga pamja për dhe nga dëshira për palestër.