MENU
klinika

Me produktet që keni në shtëpi

Doni thembra të lëmuara dhe të buta? Ndiqni këto këshilla

06.11.2019 - 19:59

Kallot, çarjet dhe lëkura e thatë, i bëjnë këmbët tona të duken jo bukur. Mirëpo, çfarë mund të bëjmë në lidhje me to?

Këtu keni disa këshilla sesi t’i mbani këmbët e buta me disa produkte që i keni në shtëpi: 

-Hiqni qelizat e vdekura gjatë ose menjëherë pas dushit. Përdorni lëvizje rrethore për rezultate më të mira. Shpëlani këmbët dhe i lyeni me pak krem hidratues pas tharjes.

kolana e librave

-Gjatë larjes përdorni ujë të ngrohtë ose të freskët. Uji i nxehtë mund të thajë lëkurën tuaj.

-Përdorni vaj kokosi për këmbët tuaja. Lyeni thembrat me të gjatë natës dhe vishni çorape të buta pambuku pas aplikimit për rezultate më të mira.