MENU
klinika

Programi bën thirrjen e dytë për aplikim

Fondet IPARD/ Ja sa do të investohet në agropërpunim

05.11.2019 - 09:54

Agropërpunimi është një mundësi e mirë për të investuar dhe rritur të ardhurat në ekonominë rurale.

Programi IPARD-II ka hapur Thirrjen e Dytë të aplikimit për Masën e 3-të “Investime në aktive fizike për përpunimin dhe tregtimin e produkteve bujqësore dhe të peshkimit”.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Programi mbështet grant 50% të totalit të investimit që shkon nga 25,000 euro deri në 2,000,000 euro.

Thirrja është e hapur nga data 30 Tetor deri në 16 Dhjetor 2019 dhe të gjithë fermerët dhe agropëpunuesit mund të aplikojnë me projekte investimi në sektorin e përpunimit, dhomave frigoriferike, qëndrave të tregtimit apo edhe markatave të peshkut.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


94 milionë euro për bujqësinë

Nisin nesër aplikimet për subvencione

94 milionë eurot për bujqësinë

Vetëm 41 mijë fermerë janë të regjistruar