MENU
klinika

Shemben pallate

Fotot e para/ Dëmet në Tiranë, Durrës

26.11.2019 - 05:20

Pamjet e para nga qytetarët dhe dëmet, kryesisht në qytetin e Durrësit, ku vihet re si dhe nga raportimet mësohet se ka patur dhe shembje.

Në Tiranë vihet re vetëm lëvizje e orendive ndërsa në Durrës edhe shembje e strukturave të banesave.

Fotot të marra nga dërgesat e qytetarëve në rrjet, JOQ, Gazeta Tema, etj.

Dëme nga tërmeti

Shembja e murit të kalasë në Durrës.

-Pallat në Durrës

Durrës