MENU
klinika

Përgënjeshtrohet lajmi

Jo-rezidentë në Tiranë? Nuk paguani asnjë taksë

21.11.2019 - 12:56

Ndaj lajmit të pavërtetë të përhapur qëllimisht nga disa media ka reaguar edhe kryebashkiaku Erion Veliaj.

Përmes një postimi në twitter, Veliaj siguron se nuk do të paguhet asnjë taksë në Tiranë nga jo-rezidentët, ndërsa thekson se lajmi sot është rezultati që pritet për Tiranën si një nga pesë finalistet në garën për të qenë kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

“Dy gjëra janë të sigurta: Nuk do të paguhet ASNJË taksë në Tiranë nga jo-rezidentët dhe nuk do paguhet ASNJË “gjobëvënie” nga Kryetari i Bashkisë për median që gjeneroi histerinë e radhës! PS.

Sot presim rezultatin e Kryeqytetit Euro. të Rinisë 2022 ndër 5 finalistë – ky o lajm”, shkruan Veliaj.

Gati borxhet 1.1 miliardë euro. Dy aktet normative botohen në…

Qeveria heq çdo kufizim për deficitin buxhetor

Afati i ri për individët dhe bizneset

Shtyhet rivlerësimi i pasurive

Çfarë thuhet tjetër në raportin e BSH?

Bizneset e vogla dhe të mesme vuajnë pasojat e moskreditimit

Rishikohet për të tretën herë brenda vitit buxheti!

Ulen pritshmëritë për të ardhurat, dyfishohet deficiti buxhetor