MENU
klinika

Vijon procesi

Kosovë/ Rinumërohen 60% e vendvotimeve

20.11.2019 - 10:54

Në Qendrën për Numërim dhe Rezultate po vijon procesi i rinumërimit sipas vendimit të PZAP-it.

Vetëm gjatë ditës së martë janë rinumëruar 68 vendvotime.

kolana e librave

Në përgjithësi, deri në ditën e 7 janë rinumëruar 840 vendvotime apo rreth 60%.