MENU
klinika

'Pushton' tokat bujqësore

Ishmi del nga shtrati, përmbyt fshatrat

08.11.2019 - 11:35

Për shkak të rreshjeve të shiut gjatë 24 orëve të shuara lumi Ishëm ka dalë gjatë natës nga shtrati në fshatrat Murqinë dhe Mallkuc të Fushë-Krujës.

kolana e librave

Uji ka hyrë në toka bujqësore dhe të mbjella. Ndërkohë është bllokuar rruga e lagjes fundore të fshatit Murqinë.

Deri më tani nuk raportohen  dëme në banesa apo njerëz.