MENU
klinika

Emrat/ Mes tyre dy gra

Emërohen shefat e policisë së burgjeve

09.11.2019 - 13:01

Një sipërmarrje e tillë është marrë me qëllim rritjen e performancës në kuadër të reformës për transformimin e sistemit penitenciar.

Mes 24 emrave dy jane drejtuese gra.

IEVP Ali Demi i njohur edhe si burgu i grave i është besuar Mimoza Rumano si dhe spitali i burgut i është besuar Elona Prespa. 

 IEVP        Shef policie

1  Burrel        Kadri Koxha

2  Ali Demi    Mimoza Rumano

3  Kukës        Mentor Rada

4  Tepelenë   Het’hem Llapi

5  Krujë         Lulzim Haxhia

6  Sarandë    Artur Musta

7  Kavajë       Mina Velo

8  Fier           Bashkim  Meçe

9  Berat         Ilia Papa

10  Korçë       Altin Gusho

kolana e librave

11  Tropojë   Selim Selimaj

12  Peqin      Hysni Ndreu

13  Spitali Burgjeve   Elona Prespa

14  Jordan Misja   Nikolin Gjonpali

15  Shkodër    Tofik Sinani

16  Lezhë       Zydi Katroshi

17  Vlorë      Lefter Shehu

18  Durrës    Gëzim Gjoni

19  Lushnjë   Syrja Malasi

20  Fushë Krujë    Fatos Dosti

21  Vaqarr          Agim Tafaj

22  Elbasan      Fatjom Sadiku

23   Mine Peza   Ferdinand Preçi

24   Rrogozhinë    Fatmir Kacelli