MENU
klinika

Rama mobilizim të menjëhershëm

“Në Tiranë 1192 banesa të dëmtuara, 256 pallate për vlerësim”

30.11.2019 - 09:24

Kryeministri Edi Rama ka publikuar zonat më të dëmtuara nga tërmeti. Ai tha se në Tiranë 1192 banesa kanë pësuar dëmtime.

”Në Tiranë 1192 banesa kanë dëmtime serioze dhe tani 265 pallate kërkojnë vlerësim. 8 shkolla të dëmtuara, një qendër shëndetësore”,- tha Rama.

 

Ndërkohë që Bashkia e Tiranës u ka bërë thirrje të gjithë banorëve të bashkëpunojnë me përfaqësuesit në terren dhe të dalin vullnetarisht nga këto ndërtesa të pasigurta për jetën e tyre, dhe të pranojnë ndihmën e ofruar për strehim dhe ushqim.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Brenda pak orësh disa tërmete

‘Shkundet’ juglindja e vendit