MENU
klinika

Lista e plotë me emra

Publikohet lista e 48 gjyqtarëve dhe prokurorëve që do kalojnë në Vetting

13.11.2019 - 19:41

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka publikuar listën e re me emrat e 48 gjyqtarë dhe prokurorë, që do t’i nënshtrohen ligjit të Vettingut, në muajt në vijim.

Shorti është hedhur dje pranë KPK, ndërsa lista me 48 emra kryesohet nga Dritan Gina, që ushtron aktualisht detyrën pranë Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Njoftimi i KPK:

Në zbatim të ligjit nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, të pikës 8 të nenit 3 të rregullores “Për procedurat e zhvillimit të shortit në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit”, pas miratimit të listës me vendim nr. 59 të datës 07.11.2019 të Komisionit, më 12 nëntor 2019 janë shortuar dhe kanë filluar procedurat e rivlerësimit për subjektet e rivlerësimit, si më poshtë:

Dritan Gina Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Bledar Maksuti Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Agron Gjana Prokuroria e e Rrethit Gjyqësor Durrës
Bledar Bejko Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Drini Pali Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Rabiana Halili (Shehu) Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Saimir Smaka Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Dritan Marku Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Natasha Shallapi (Prifti) Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnjë
Artan Hazbi Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnjë
Binas Nina Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Elmira Tafani (Çabej) Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Alfred Shehu Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Sali Hasa Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Sarandë
Lorenc Mërkuri Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Sarandë
Julian Çafka Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Spartak Çoçoli Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Tasim Puci Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Berat
Silvana Pani Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Përmet
Bujar Memia Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Krujë
Ketra Bajrami Gjykata e Rrethit Gjyqësor Sarandë

Nevrie Duka (Halo) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Sarandë
Enkeleda Doda Gjykata e Rrethit Gjyqësor Sarandë
Arben Dosti Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Mirela Iliopulli (Kore) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Pëllumb Vehbi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Kostika Çobanaqi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
Matilda Llangozi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
Durim Hasa Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
Saemira Hila Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lushnjë
Ali Koleci Gjykata e Rrethit Gjyësor Mat
Rexhep Karaj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Mat
Enkeleda Qorri (Kapidani) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Tomorr Kullolli Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Bujar Musta Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Atalanta Zeqiraj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Albert Spiro Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Igerta Hysi (Bengu) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier
Rezarta Balliu (Vigani) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Niko Rapi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Ahmet Metaliaj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Marinela Osmani (Nuni) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Besjana Garxenaj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës
Dhurata Bilo Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës
Petraq Dhimitri (Koço) Gjykata e Apelit Durrës
Elidon Papazisi Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Gjirokastër
Ken Dhima Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Vlorë
Arbena Ahmeti Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë