MENU
klinika

Kërcënimi ndaj mazhorancës

Shpërndarja e Parlamentit? Meta: Po ma kërkojnë shumë vetë!

13.11.2019 - 21:47

Gjatë konferencës për shtyp ku në fokus ishte emërimi i anëtarëve të rinj të Gjykatës Kushtetuese, Presidenti i Republikës, Ilir Meta u pyet se kur do të shpërndante Parlamentin.

Meta nuk dha një përgjigje të drejtpërdrejtë, por se “Kjo është një kërkesë e përgjithshme dhe e vazhdueshme por Presidenti do të sillet me përgjegjshmëri”.