MENU
klinika

Mblidhen ndihma

Veri-Jug bëhen bashkë për familjet e prekura nga tërmeti

27.11.2019 - 12:26

Ditën e sotme të gjithë shqiptarët po bëhen bashkë për t’i ardhur në ndihmë famijeve të prekura nga tërmeti dhe të kontribojnë më mundësitë e tyre.

Në qytetin e Korçës, studentët kanë mbledhur disa ndihma për të prekurit nga termeti. Ata i bëjnë thirrje çdokujt për të kontribuar në ndihmë të qytetarëve të prekur nga termeti.

Në bankën e gjakut në Spitalin e Sarandes ka filluar dhurimi i gjakut për t’i ardhur në ndihmë të lënduarëve nga termeti.

Anëtarët e keshillit bashkiak dhe të rinjtë e Shkodrës solidarizohen me të prekurit nga termeti.

Kisha Katolike dhe myftinia gjithashtu janë organizuar në mbledhje të ndihmave për të prekurit e tërmetit.

Prefekti i Qarkut Z. Gjokë Jaku fton të gjithë qytetarët e Qarkut Lezhë dhe bizneset të solidarizohen me familjet e prekura nga tërmeti dhe të ofrojnë ndihmën e tyre.

Mblidhen ndihma ne Elbasan, në solidarizim të familjeve të prekura.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


"Zoti e bekoftë këtë popull"

Papa Françesku lutet për Shqipërinë