MENU
klinika

Prekëse nga “Ballistët” e "Shvercerat"

“Zemra më djeg, kur të shoh në zi…”

27.11.2019 - 14:39

Maqedonia e Veriut ka luajtur sot ndeshjet sipas kalendarit, por në të gjitha takimet është mbajtur 1 minutë heshtje në nderim të personave që humbën jetën nga tërmeti i djeshëm në vendin tonë.

Nuk ka munguar mbështetja nga tifogrupi i Ballistëve të Tetovës dhe nga Shvercerat e Shkupit. Këta të fundit madje kanë deklaruar se të ardhurat e biletave nga ndeshja e sotme e kampionatit mes Shkupit dhe Akademija Pandev, do të dërgohen në Shqipëri.

konica sportkonica sport mobile

Por nuk kanë munguar as mesazhet në stadium. Shvercerat kanë hapur një banderolë në të cilën shkruhet: “Jemi një gjak, e mish e asht”.

Ndërkohë, po një mesazh mbështetës ka ardhur edhe nga Ballistët e Tetovës, të cilët gjithashtu kanë hapur një banderolë shumë domethënëse: “Zemra më djeg, kur të shoh në zi! Bëhu e fortë nëna Shqipëri!”.