MENU
klinika

Jo vetëm relaksuese

7 arsye përse duhet ta masazhoni kokën me vaj kokosi

09.12.2019 - 19:39

Masazhimi me duar i skalpit të kokës dhe me vaj të ngrohtë kokosi është një proces i thjeshtë, që kryhet në pak minuta.

Për këtë punë të thjeshtë, ju mjafton 1 lugë gjelle vaj kokosi i lëngshëm.

E rëndësishme është të jetë vaj i vërtetë kokosi, sepse vetëm kështu do të jetë i dobishëm për ju dhe shëndetin tuaj.

Cilat janë përfitimet që merrni? 

  1. Ndihmon kundër dhimbjes së kokës
  2. Ndihmon në rritjen me shpejtësi të flokut
  3. Detoksikon trupin
  4. Ju çliron nga pagjumësia
  5. Ju çliron nga ankthi dhe depresioni
  6. Rrit nivelet e energjisë
  7. Rrit kapacitetin për memorie

floket

Kjo praktikë, rekomandohet të aplikohet 1-2 herë në javë.