MENU
klinika

"Kemi punuar me Ramën dhe..."

“Antishpifja”, reagon OSBE: Ligji me standarde ndërkombëtare

17.12.2019 - 19:02

OSBE ka reaguar në lidhje me projekt-ligjin antishpifje, i cili po dërgohet në parlament për miratim.

Në reagimin e saj, OSBE shprehet se për këtë projekt-ligj është punuar me Edi Ramën dhe me qeverinë. Po ashtu, OSBE vë në dukje se është punuar për të përmirësuar projekt-ligjin mbi median.

“Kemi punuar me Edi Ramën dhe qeverinë për këtë projekt-ligj. Kemi punuar për të përmirësuar projekt-ligjin mbi median.

Duam të miratojmë një ligj, i cili ështe brenda standardeve demokratike ndërkombëtare”, thuhet në njoftimin e OSBE.