MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 15 Dhjetor 2019

15.12.2019 - 08:22

Monedha e eurozonës mbetet e pandryshuar në nivelin e 122.10 lekëve.

Duke parë të dhënat e tregut valutor, dollari amerikan, është rritur, duke mbërritur në vlerën e 110.20 lekëve.

Paundi britanik, bie në vlerën e 14.50 lekëve.

Dollari kanadez, rritet duke shkuar në vlerën e 82.80 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, qëndron sërish në vlerën e 0.93 lekëve.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion rreth bursave, ndryshimit të vlerës së naftës arit linjave ajrore dhe telefonike.