MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 27 dhjetor 2019

27.12.2019 - 08:03

Euro këtë të preme, ka kapur  vlerën e 122.10 lekëve.

Duke parë të dhënat e tegut valutor, dollari amerikan, arrin në vlerën e 110.20 lekëve.

Paundi britanik, në vlerën e 144.40 lekëve.

Dollari kanadez, kap sërisht vlerën e 82.80 lekëve.

Franga zvicerane ka shkuar në vlerën e 111 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, ka pësuar disi rritje duke shkuar në vlerën e 0.93 lekëve.

Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion rreth bursave, ndryshimit të vlerës së naftës, arit, linjave ajrore dhe telefonike.