MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 6 Dhjetor 2019

06.12.2019 - 08:19

Euro qëndron stabël sot në nivelin e 122.30 lekëve.

Duke parë të dhënat e tregut valutor, dollari amerikan, ka pësuar sërisht një ulje, duke mbërritur në vlerën e 110.40 lekëve.

Paundi britanik, duke shkuar në vlerën e 144. lekëve, duke pësuar një rritje të lehtë.

Dollari kanadez, ka pësuar një zbritje duke mbërritur në vlerën 83.10 lekë.

Dhe së fundi jeni japonez qëndron sërisht në vlerën e 0.93 lekëve.

Për më tepër informacion rreth lëvizjes së çmimeve të naftës arit linjave ajrore dhe telefonike ndiqni tabelën më poshtë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN